Guide

MED MANUALEN FÅR DU:

- Færre konflikter i hverdagen, fordi du lærer hvad der er på spil, så du kan undgå at optrappe konflikterne

- Mindre drama, fordi du forstår dit barns følelsesmæssige bølger og forstår hvordan du undgår at forstærke dem

- Mere overskud i hverdagen, fordi du bliver opmærksom på hvor du misbruger din egen energi og hvad du nemt kan gøre for at stå langt stærkere i dig selv

- Bedre måltider, fordi du forstår hvilken type mad dit barn har bedst af at spise, og hvordan dit barn helst vil spise. For det kan godt være meget forskelligt fra den måde, der er bedst for dig at spise på

- Bedre putteritualer med dine børn, fordi du lærer hvordan du bedst putter dit barn ud fra hans/hendes grundtype

- Og meget mere

 

Det lærer du alt sammen med denne Manual i hånden!

ET KIG I MANUALEN:

DIN INVESTERING NU: 289,- inkl. porto

Det får du:

✨1 stk. trykt Human Design Familie Guide tilsendt med posten

✨2 timers Masterclass (optaget på forhånd) med undervisning der guider dig igennem Manualen sætter forklaringer, eksempler og flere ord på. (Manualen kan sagtens bruges alene. Masterclassen er et supplement, men ikke obligatorisk for forståelsen). 

✨Familie skema lige til at printe og skrive dine noter i

BESTIL MANUALEN HER

JEG HEDDER ANNE KATBALLE

Jeg er uddannet Human Design Familie Mentor, mor til 3 og bonusmor til 1.

Jeg bruger Human Design i mit eget liv til at kunne støtte mine børn bedst muligt i deres opvækst, og det har været en KÆMPE ØJENÅBNER og den STØRSTE GAVE at kunne forstå mine børn og rumme deres forskelligheder - og samtidig kunne stå stærkt i mig selv...

... noget som jeg ALDRIG ville have kunnet vide, uden at have kendt til vores Human Design!

Human Design er omdrejningspunktet i mit liv - både privat, men især også i min virksomhed, hvor jeg guider børnefamilier og kvinder til at kunne leve deres bedste liv i flow og lethed.

Jeg har samlet min bedste viden i denne Manual, til at støtte dig i DIN FAMILIE, så I kan se på jeres konflikter og udfordringer i hverdagen, med helt nye øjne.

Rigtig god fornøjelse.

Anne Katballe

2E504F46-A433-4AB0-8B77-5FB1C76F03B0

Guides

Men hvad er Human Design?

Human Design er et system der bygger på astrologi, chakra-lærdom, I Ching og Kabbalah.

Det er et fantastisk redskab til at blive klogere på sig selv og sine børn, og til at kunne støtte sine børn i at bevare evnen til at kunne mærke indefra, hvad der er det rigtige for dem at gøre i alle situationer her i livet - en egenskab mange af os voksne desværre har fået fralagt os med tiden, og nu skal til at genlære.

Med denne manual i hånden, kan du støtte dine børn mest muligt til ikke at blive farvet al for meget af omverdenen, samtidig med du også pludselig forstår dig selv langt bedre.

Ofte stillede spørgsmål

Manualen passer til alle børnefamilier. Både til dem med børn i skolealderen og i institutionsalderen, samt for nybagte forældre der ønsker at være på forkant.

Nej, manualen koster 249 kr, + 40 kr. i porto.

Du behøver ikke at være spirituel for at kunne bruge manualen. Jeg bruger Human Design på et meget jordnært niveau, primært som et værktøj til personlig udvikling. Derfor vil du heller ikke opleve manualen spirituel, men nærmere som en konkret guide med værktøjer til at forstå dine børn.

Jeg sender Manualen til dig indenfor 48 timer (på hverdage). Men så snart du bestiller Manualen, får du en mail med link til Masterclassen, som du kan se med det samme.