hej

Anne Katballe

Hej, du skønne <3

Mit navn er Anne, og jeg tror på, vi alle bliver født unikke og hele med alt, hvad vi er, men rigtig mange af os mister desværre os selv efterhånden som vi vokser op. Vi mister evnen til at lytte til vores indre vejviser, vi mister troen på os selv, og vi glemmer mere og mere at mærke os selv og ære vores egne behov.

Det kan ofte medføre stress, livsstilssygdomme, depression og manglende livsglæde.

Og sådan har jeg også selv haft det.

Jeg har i flere år levet med en følelse af ikke at være tilfreds. At være skuffet over livet. Selvom jeg egentligt på papiret havde det godt. Jeg har en dejlig familie med mand og børn, jeg har en god ingeniør uddannelse i ryggen, et (på papiret) fint job, et dejligt hus at bo i, jeg er sund og rask og har egentligt ikke haft noget, at være skuffet eller utilfreds over.

Alligevel var det den følelse jeg havde rigtig meget af tiden. En opgivenhed. En følelse af ikke at slå til. Altid at have travlt, have 117 to-do's, og aldrig at have tid nok. En dyb frustration over slet ikke leve det liv, jeg egentligt drømte om. Jeg følte mig altid sur, utilfreds og uden tålmodighed og overskud overfor mine børn.

Kort sagt- jeg var kommet alt for langt væk fra mig selv, og var ikke længere i balance!

Jeg levede et liv med udgangspunkt i mit hoved. Og med udgangspunkt i sure pligter og tonsvis af gøremål der skulle klares, FØR jeg kunne tillade mig at nyde livet. Jeg havde fuldstændig glemt at ære mig selv, og sætte mig selv først.

Det er ikke en følelse og en tilstand, jeg nogensinde ønsker at komme tilbage til, og fordi jeg netop har mærket hvilken ekstrem stor forskel det gør for livskvaliteten at være i balance og leve ud fra sit unikke design - er det blevet min store passion, at hjælpe andre kvinder, ligesom dig, med at finde tilbage til dig selv, så du ikke skal igennem samme kamp, som jeg selv har været.

Alle fortjener at leve deres bedste liv fyldt med overskud, livsglæde og nydelse.

Og min store passion er at hjælpe kvinder og mødre som dig, med at nå der til. 

Velkommen til.

Jeg glæder mig af hjertet til at støtte dig på rejsen.

Kærlighed & Solstråler
Anne KatballeGene Keys 2022-2023

Jeg er for øjeblikket i gang med at uddybe min Human Design viden med et 1 årig Gene Keys studie hos Maj Larsen.

 

Human Design 2021

Jeg har taget grundkursus & Advanced kursus hos Vicki Gylling og derfra videre selvstudie om Human Design ift børn.


Certificeret Børnesundhedsvejleder 2019

Med sundhedsfaglig baggrund som Børnesundhedsvejleder (hos Anette Straadt), guider jeg til mere energi, mere overskud og mere livsglæde ud fra en naturlig, holistisk tilgang med fokus på kost, kosttilskud, alternative tiltag, et bevidst mindset og struktur og gode vaner i hverdagen.

Instagram